Cool Kids


Cool Kids er et videnskabeligt afprøvet kognitivt adfærdsterapeutisk behandlingsprogram for børn og unge med angstlidelser. Programmet fokuserer på at lære børn, unge og forældre bedre måder at håndtere angst på i fællesskab. Cool Kids programmet er egnet til børn i alderen 7-12 år. Programmet kan anvendes både i grupper og individuelt. Aktuelt tilbyder jeg i min klinik individuelle forløb

I forløbet vil vi bl.a. komme omkring: 

  • Viden om ængstelige følelser, tanker og adfærd

  • Realistisk tænkning

  • Forældreadfærd

  • Gradvis udfordring af frygten

  • Problemløsning

  • Opbygning af selvsikker adfærd

Forløbet vil altid starte med en grundig forsamtale med både jer og jeres barn. Til forsamtalen vil der være fokus på at få overblik over angsten, hvad den forhindrer barnet/den unge i at gøre, og hvordan den påvirker jer som familie. Forsamtalen vil være pejlesnor for de mål vi sammen laver for forløbet. 

I skal forvente at der er hjemmearbejde imellem mødegange hvor I som forældre har en væsentlig rolle i at støtte og hjælpe jeres barn med at øve nye færdigheder og mål.  

Igennem hele forløbet vil der være fokus på at øve konkrete strategier til hvordan I og jeres barn tøjler angsten så den ikke begrænser jeres barn i at leve det liv det ønsker sig. 

Den samlede pris for Cool Kids forløbet inkluderer et arbejdshæfte til barnet og et arbejdshæfte til forældre.  

Aut. Psykolog Marianne Thomsen, Hostrupsgade 20, 2. Sal, th. 8600 Silkeborg, Danmark, +45 52113460 
Drevet af Webnode Cookies
Lav din egen hjemmeside gratis!